Over ons

De Praktijk

De praktijk is gevestigd in Vathorst (Amersfoort-Noord). De praktijkruimte bestaat uit verschillende ruimtes. Er is een prettige ruimte voor de individuele begeleiding. Voor groepen zal gebruik worden gemaakt van de algemene ruimte. Bij mooi weer kan er ook in de tuin gewerkt worden. De praktijk is goed te bereiken vanuit de wijk, maar ligt ook gunstig voor als u uit een andere wijk komt.

Veenslagen 41
3825 RT Amersfoort
(033) 20 89 030
info@veeneik.nl

 • Mireille van Hasselt
  RT met Passie

  Mijn naam is Mireille van Hasselt. Na jaren voor de klas te hebben gestaan ben ik in 2015 gestart met mijn eigen RT-praktijk. Graag wil ik kinderen weer in hun kracht zetten. Ze leren vertrouwen op zichzelf.

  Lees verder...

  Ik vind het een uitdaging om kinderen dat te bieden wat ze nodig hebben. Kinderen verder helpen en ze de begeleiding bieden die past bij het kind. Het werken met de growth mindset zal verweven zijn in de begeleiding die ik bied. Kinderen coachen in hun eigen leerproces, eigen doelen te stellen en eigen keuzes te maken is daarbij heel belangrijk. De intrinsieke motivatie van het kind aanspreken. Bij Met Passie kan ik de kinderen de aandacht geven die ze nodig hebben. Ik ben aangesloten bij de landelijke beroepsgroep voor Remedial Teachers (LBRT.nl).

   

 • Judith Dibbet
  De Paarse Giraf

  Mijn naam is Judith Dibbet. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik er 12 jaar geleden voor gekozen mijn hart te volgen en de keus te maken om als leerkracht in het basisonderwijs te gaan werken.

  Lees verder...

  Na alle opgedane ervaringen, trainingen en opleidingen wil ik mezelf inzetten om kinderen persoonlijk te begeleiden.De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam op een school, waarbij het onderwijs is gebaseerd op de 7 gewoonten van effectief leiderschap van Steven Covey. De trainingen en de inmiddels opgedane ervaringen in de groepen hebben mij veel inzichten gegeven hoe je kinderen kunt laten zien en ervaren waar hun kwaliteiten en talenten liggen en dat ze deze talenten als hulpbronnen kunnen inzetten bij belemmeringen en obstakels. Graag wil ik dit meegeven aan de kinderen zelf.Daarnaast ben ik kindercoach en coach ik kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

   

 • Sandra Wijnen
  Hi Five kindercoaching

  Mijn naam is Sandra Wijnen, 42 jaar en moeder van 3 kinderen. Al 19 jaar werk ik als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis en sinds 2017 bestaat mijn kindercoachpraktijk Hi Five.

  Lees verder...

  Ik begeleid als gecertificeerd kindercoach kinderen en jongeren in een setting waar tijd en aandacht centraal staan. Humor, veiligheid en rust zijn mijn speerpunten. Wat ik graag mee wil geven is het gevoel dat je uniek bent, dat je mag zijn wie je bent en dat je keuzes durft te maken die goed voor jou zijn. Samen zoeken naar talenten en daar gebruik van maken. Denken vanuit mogelijkheden en kijken naar wat goed gaat.

   

 • Charlotte Buys
  Flink Kindercoaching

  Mijn naam is Charlotte Buys. Na 19 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt besefte ik dat ik meer wilde betekenen voor de samenleving en in het bijzonder voor kinderen. Werken met kinderen is mijn passie.

  Lees verder...

  Ik vind het belangrijk om kinderen écht te zíen! Wat drijft ze? Wat heeft hun interesse? Welke talenten bezitten ze? Maar ook, wat vinden ze nog lastig?Mijn visie is ‘Niemand is zoals jij. En dat is je kracht.” Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten en talenten.

   

Laat uw kind groeien.